Search
Close this search box.

Turporaattori-tavarapyörä

Turporaattorin lainaus on Turpon jäsenille ilmaista! Voit varata Turporaattorin alta löytyvällä varauskalenterilla. Tutustu hintoihin ja vuokrausehtoihin.

Hinnat

 • Turpon jäsenille ilmainen
 • Ei-jäsenet: 5 euroa/vuorokausi
 • Turpon kannatusjäsenille (kaupallinen käyttö): 20 euroa/vuorokausi
 • Muu kaupallinen käyttö: 50 euroa/vuorokausi
 • Myöhästynyt palautus: myöhästymismaksu 50 euroa

 

Ohjeet

 1. Merkitse varauskalenteriin haluamasi peräkkäiset päivät. Jokainen päivä pitää valita erikseen. Minimivarausaika on yksi päivä.
 2. Täytä tietosi lomakkeeseen. Kaikki kentät tulee täyttää.
 3. Varauksen jälkeen saat sähköpostin, joka sisältää syöttämäsi varaustiedot. Saat vielä toisen sähköpostin kun varaus on hyväksytty tai hylätty. Tarkista myös roskaposti!
 4. Kun varauksesi on hyväksytty, nouda pyörä noutopaikasta sovittuna ajankohtana. Vuokrasopimus täytetään noudon yhteydessä.

 

Maksuohje:

 • Jäsenille ilmainen!
 • Tilisiirto: maksu tehdään etukäteen yhdistyksen tilille ( FI5847130010044113 ) ja maksutapahtuma todennetaan pyörää noudettaessa (esim. paperituloste tai kuitti verkkopankista kännykän ruudulta)
 • Käteinen: maksetaan tasarahalla pyörää noudettaessa

 

Nouto:

Lisätietoa vuokraamisesta ja pyörän noutamisesta antaa Ann-Catrin:

Ann-Catrin talar också svenska.

050 309 3042  tai turporaattori@turpo.fi

Turporaattorin huoltaa Visan polkupyörähuolto.

Kalenteri latautuu…
Powered by Booking Calendar

Vuokraamalla Turporaattori-tavarapyörän vuokraaja vahvistaa, että hän on lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt kaikki käyttöehdot.

Mahdolliset vauriot itselle, muille ja pyörälle ovat pyörän vuokraajan vastuulla. Polkupyörä varusteineen on vuokraajan vastuulla niin kauan kunnes ne on asianmukaisesti palautettu.

Pyörää ei saa jättää lukitsematta minnekään, myös lisävarusteista on pidettävä huolta.

Vuokraajan on tarkistettava, että pyörä on toimintakunnossa ja ilmoitettava mahdollisista vioista ennen sen käyttöönottoa tai heti vian ilmetessä pyörän luovuttaneelle henkilölle tai sopimuksessa ilmoitettuun numeroon.

Vuokraaja luovuttaa pyörän toiselle henkilölle omalla vastuullaan.

Vuokraajan tulee noudattaa liikenteen hyviä tapoja ja liikennesääntöjä.

Pyörää saa valokuvata ja kuvia ja kokemuksia saa jakaa nettiin ja sosiaaliseen mediaan.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan polkupyörälle vuokra-aikana sattuneet vahingot sekä korvaamaan kadonneet osat. Normaalista käytöstä johtunutta vahinkoa, kuten kumin puhkeamista, ei tarvitse korvata.

Polkupyörä ja sen varusteet on palautettava sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli pyörää ja varusteita ei palauteta määräaikaa mennessä, peritään sovittu myöhästymismaksu.

Pyörän ja/tai varusteiden varkaustapauksissa tehdään rikosilmoitus poliisille

Kiinnostaako Turpon toiminta? Liity jäseneksi!

Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 euroa. Jos pankkitilisi kestävyys joutuu jäsenmaksusta kohtuuttomalle koetukselle, voit maksaa alennetun jäsenmaksun 12 euroa. 12 euron maksun voivat maksaa työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja muuten vähävaraiset. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa.