Nyt voit liittyä Turun Polkupyöräilijöiden jäseneksi. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 euroa. Jos pankkitilisi kestävyys joutuu jäsenmaksusta kohtuuttomalle koetukselle, jäsenmaksu on 12 euroa. 12 euron maksun voivat maksaa työttömät, opiskelijat, eläkeläiset jne. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa.

Turpo maksaa tästä summasta jäsenmaksuna Pyöräliitolle seitsemän euroa, mistä Pyöräliitto maksaa edelleen yhden euron European Cyclists’ Federation -järjestölle (ECF). ECF puolestaan on osa maailmanlaajuista World Cycling Alliance -liittoa. Maksamalla jäsenmaksun tuet siis sekä paikallista, valtakunnallista että kansainvälistä työtä pyöräilyn hyväksi ja olet mukana vaikuttamassa pyöräilijöitä koskevaan päätöksentekoon.

Turpo on mukana suunnittelemassa kaupunkipyörien käytön edistämistä. Lisäksi otamme kantaa pyöräilyn ja kävelemisen edistämiseen liittyviin suunnitelmiin. Tukemalla Turpoa tuet samalla pyöräilynedistämistyötä.

Turpon jäsenenä saat sähköisen jäsenkortin. Jäsenkortillasi saat alennuksia ja muita jäsenetuja erilaisista liikkeistä ympäri Suomea, sillä käytössäsi ovat kaikkien Pyöräliiton jäsenjärjestöjen jäsenedut. Lisää tietoa sekä aktivointilinkki lähetetään jäsenille kevään aikana. Yhdistyksemme rahtipyörä Turporaattori on jäsenistön käytettävissä myös tänä vuonna.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen. Lasku jäsenmaksusta lähetetään sähköpostitse. Jäsenet liitetään myös automaattisesti Turun Polkupyöräilijöden sähköpostilistalle.

https://www.flomembers.com/turpo-ry/members/application?_lang=fi