Search
Close this search box.

Liity Turpon jäseneksi

Tule mukaan Turpon toimintaan! Liittymällä tuet turkulaista arkipyöräilykulttuuria. Turpo järjestää myös erilaisia tapahtumia. Jos haluat yhdistykseen mukaan aktiiviksi, ota reippaasti yhteyttä: turpo@turpo.fi.

Lasku jäsenmaksusta lähetetään sähköpostitse. Jäsenet liitetään myös automaattisesti Turun Polkupyöräilijöden sähköpostilistalle.

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 euroa. Jos pankkitilisi kestävyys joutuu jäsenmaksusta kohtuuttomalle koetukselle, voit maksaa alennetun jäsenmaksun 12 euroa. 12 euron maksun voivat maksaa työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja muuten vähävaraiset. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa.

Turpo on Pyöräliiton jäsenyhdistys

Turpo maksaa jäsenmaksusta Pyöräliitolle 7,5 €, mistä Pyöräliitto maksaa edelleen yhden euron European Cyclists’ Federation -järjestölle (ECF). ECF puolestaan on osa maailmanlaajuista World Cycling Alliance -liittoa.

Maksamalla jäsenmaksun tuet siis sekä paikallista, valtakunnallista että kansainvälistä työtä pyöräilyn hyväksi ja olet mukana vaikuttamassa pyöräilijöitä koskevaan päätöksentekoon.

Lisäksi otamme kantaa pyöräilyn ja kävelemisen edistämiseen liittyviin suunnitelmiin. Tukemalla Turpoa tuet samalla pyöräilynedistämistyötä.

Jäsenedut

Turpon jäsenenä saat sähköisen jäsenkortin. Jäsenkortillasi saat alennuksia ja muita jäsenetuja erilaisista liikkeistä ympäri Suomea, sillä käytössäsi ovat kaikkien Pyöräliiton jäsenjärjestöjen jäsenedut.

Tavarapyörä Turporaattori on jäsenien käytössä ilmaiseksi.

Turpo järjestää myös erilaisia tapahtumia kuten pyöräretkiä ja tutustumiskäyntejä.

Kiinnostaako Turpon toiminta? Liity jäseneksi!

Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 euroa. Jos pankkitilisi kestävyys joutuu jäsenmaksusta kohtuuttomalle koetukselle, voit maksaa alennetun jäsenmaksun 12 euroa. 12 euron maksun voivat maksaa työttömät, opiskelijat, eläkeläiset ja muuten vähävaraiset. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa.