Keitä olemme

Olemme Turun polkupyöräilijät ry – Åbo cyklister rf.

Verkkosivustomme osoite on: https://turpo.fi.

A. Johdanto

Sivustomme vierailijoiden yksityisyys on meille hyvin tärkeää, ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mihin käytämme henkilötietojasi.
Kun hyväksyt tietosuojakäytännön mukaisen evästeiden käyttämisen ensimmäistä kertaa sivustolla vieraillessasi, hyväksyt evästeiden käytön myös jokaisella tulevalla vierailukerralla.

B. Huomionosoitus

Tämä dokumentti on luotu SEQ Legalin (seqlegal.com) käyttämää pohjaa hyödyntäen, dokumentin muokkaaja on Turun Polkupyöräilijät Ry (www.turpo.fi)

C. Henkilötietojen kerääminen

Seuraavanlaisia henkilötietoja voidaan kerätä, tallentaa ja käyttää:

Ennen kuin luovutat meille toisen henkilön tietoja, sinun tulee saada kyseiseltä henkilöltä lupa hänen henkilötietojensa lähettämiseen ja prosessointiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

D. Henkilötietojesi käyttö

Sivustomme kautta meille lähetettyjä henkilötietoja käytetään tässä tietosuojakäytännössä mainittuja tarkoituksia varten sekä relevanteilla sivustomme sivuilla. Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Yksityisyysasetuksista voit rajoittaa ja säädellä tietojesi julkaisua sivustollamme.

Ilman nimenomaista suostumustasi emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille suoramarkkinointia tai tietojen edelleen luovutusta varten.

E. Henkilötietojen jakaminen

Emme jaa henkilötietoja, esimerkiksi Turporaattorin varauksiin pääsevät käsiksi vain Turpon hallituksen jäsenet.

Me voimme jakaa henkilötietojasi:

Tässä tietosuojakäytännössä mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

F. Kansainvälinen tiedonsiirto

Keräämäämme tietoa voidaan säilyttää, prosessoida ja siirtää kaikkien toimialueemme maiden välillä, jotta pystymme käyttämään tietoa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.
Keräämäämme tietoa voidaan siirtää seuraaviin maihin, joiden tietosuojalait eivät vastaa Euroopan talousalueen tietosuojalainsäädäntöä: Yhdysvallat, Venäjä, Japani, Kiina ja Intia.
Sivustollamme julkaistavaksi antamasi henkilötiedot voivat internetin välityksellä olla saatavilla maailmanlaajuisesti. Emme voi ennaltaehkäistä tietojesi käyttöä tai väärinkäyttöä kolmannen osapuolen toimesta.
Hyväksyt nimenomaisesti tässä F-osiossa kuvatut henkilötietojen siirtämiset.

G. Henkilötietojen säilyttäminen

Tämä G-osio kuvaa tietojen säilyttämistä koskevat käytäntömme ja menettelymme, joiden tarkoituksena on varmistaa, että noudatamme laillisia velvoituksiamme henkilötietojen säilytystä ja poistamista koskien.
Mitä tahansa tarkoitusta tai useampia tarkoituksia varten keräämiämme henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen.

H. Henkilötietojen turvallisuus

Järjestämme kohtuulliset tekniset ja organisatoriset varotoimet, joilla pyritään ennaltaehkäisemään henkilötietojesi menetystä, väärinkäyttöä tai muuttamista.

Säilytämme kaikkia meille antamiasi henkilötietoja suojatuilla (salasanoilla ja palomuurilla) palvelimillamme.

Kaikki sivustollamme tehdyt sähköiset rahansiirrot suojataan salausteknologialla.
Tiedostat, että tiedon siirto internetin välityksellä on luonnostaan turvatonta, emmekä voi taata internetin välityksellä lähetetyn tiedon turvallisuutta.

Olet vastuussa sivustolla käyttämäsi salasanan salassapidosta; emme koskaan pyydä sinua kertomaan salasanaasi (sivustolle kirjautumista lukuun ottamatta).

I. Muutokset

Päivitämme tietosuojakäytäntöä aika ajoin julkaisemalla sivustollamme uuden version. Sinun tulisi silloin tällöin tarkistaa tämä sivu, jotta varmasti ymmärrät tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset. Ilmoitamme muutoksista sähköpostitse tai sivustomme yksityisviestijärjestelmän välityksellä.

J. Oikeutesi

Voit pyytää meitä luovuttamaan mitä tahansa sinusta keräämäämme henkilötietoa; tietojen luovutusta koskee seuraavat ehdot:

Voimme pidättää pyytämiäsi henkilötietoja lain sallimissa puitteissa.

Voit koska tahansa kehottaa meitä olla käyttämättä henkilötietojasi markkinointitarkoitusta varten.

Käytännössä yleensä joko etukäteen hyväksyt henkilötietojen käyttämisen markkinointitarkoituksiin, tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden jättäytyä pois henkilötietojen käytöstä markkinointitarkoituksiin.

K. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Sivustomme sisältää tietoja kolmansilta sivustoilta sekä niihin viittaavia hyperlinkkejä. Me emme voi vaikuttaa, emmekä ole vastuussa kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä.

L. Tietojen päivittäminen

Saatathan tietoomme, mikäli säilyttämämme henkilötietosi vaativat korjausta tai päivitystä.

M. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (kirjaimista ja numeroista koostuva sarja), jonka palvelin lähettää selaimelle ja selain säilyttää sitä. Tunniste lähetetään takaisin palvelimelle aina kun selain pyytää sivua palvelimelta. Evästeet voivat olla joko “pysyviä” tai “istuntokohtaisia”: pysyvä eväste tallennetaan selaimen toimesta ja se pysyy voimassa tiettyyn päivämäärään saakka, ellei käyttäjä itse poista sitä; istuntokohtainen eväste puolestaan on voimassa ainoastaan istunnon ajan, eli selaimen sulkemiseen saakka. Evästeet eivät yleensä sisällä sellaista tietoa, josta käyttäjä voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa, mutta säilyttämämme henkilötiedot voivat kuitenkin liittyä evästeissä oleviin tietoihin. Käytämme sekä istuntokohtaisia että pysyviä evästeitä sivustollamme.

Sivustollamme käyttämiemme evästeiden nimet ja käyttötarkoitukset on kuvattu alla:

Käytämme Google Analytics- ja Adwords-palveluita tunnistaaksemme laitteen, kun käyttäjä vierailee sivustolla.

Useimmat selaimet sallivat evästeiden hylkäämisen – esimerkiksi:

Kaikkien evästeiden estäminen vaikuttaa negatiivisesti useiden sivustojen käytettävyyteen. Jos estät evästeet, et pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja.

Voit poistaa aiemmin laitteellesi tallennettuja evästeitä – esimerkiksi:

Kaikkien evästeiden poistaminen vaikuttaa negatiivisesti useiden sivustojen käytettävyyteen.