Nyt voit liittyä Turun Polkupyöräilijöiden jäseneksi. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 20 euroa, tai vähävaraisilta 12 euroa. Jos pankkitilisi kestävyys joutuu jäsenmaksusta kohtuuttomalle koetukselle, jäsenmaksu on 12 euroa. 12 euron maksun voivat maksaa työttömät, opiskelijat, eläkeläiset jne.

Turpo maksaa tästä summasta jäsenmaksuna Pyöräliitolle kuusi euroa, mistä Pyöräliitto maksaa edelleen yhden euron European Cyclists’ Federation -järjestölle (ECF). ECF puolestaan on osa maailmanlaajuista World Cycling Alliance -liittoa. Maksamalla jäsenmaksun tuet siis sekä paikallista, valtakunnallista että kansainvälistä työtä pyöräilyn hyväksi ja olet mukana vaikuttamassa pyöräilijöitä koskevaan päätöksentekoon.

Vuosi 2017 on turkulaisen pyöräilyn kannalta tärkeä. Kuntavaalien tulos vaikuttaa pyöräilyolosuhteiden kehitykseen seuraavan neljän vuoden ajan, minkä lisäksi kaupungilla on useampi laaja kaavoitus- ja kaupunkisuunnitteluprosessi työn alla. Tukemalla Turpoa tuet samalla pyöräilynedistämistyötä näissä kaikissa.

Tänä vuonna on aktivoidaan yhdistyksemme sähköiset jäsenkortit. Jäsenkortillasi saat alennuksia ja muita jäsenetuja erilaisista liikkeistä ympäri Turkua. Lisäksi käytössäsi ovat kaikkien Pyöräliiton jäsenjärjestöjen jäsenedut. Lisää tietoa sekä aktivointilinkki lähetetään jäsenille kevään aikana. Yhdistyksemme rahtipyörä Turporaattori on jäsenistön käytettävissä myös tänä vuonna.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen. Lasku jäsenmaksusta lähetetään sähköpostitse. Jäsenet liitetään myös automaattisesti Turun Polkupyöräilijöden sähköpostilistalle.