Nyt voit liittyä Turun Polkupyöräilijöiden jäseneksi. Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 euroa, tai vähävaraisilta 12 euroa. Jos pankkitilisi kestävyys joutuu jäsenmaksusta kohtuuttomalle koetukselle, jäsenmaksu on 12 euroa. 12 euron maksun voivat maksaa työttömät, opiskelijat, eläkeläiset jne. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa.

Turpo maksaa tästä summasta jäsenmaksuna Pyöräliitolle kuusi euroa, mistä Pyöräliitto maksaa edelleen yhden euron European Cyclists’ Federation -järjestölle (ECF). ECF puolestaan on osa maailmanlaajuista World Cycling Alliance -liittoa. Maksamalla jäsenmaksun tuet siis sekä paikallista, valtakunnallista että kansainvälistä työtä pyöräilyn hyväksi ja olet mukana vaikuttamassa pyöräilijöitä koskevaan päätöksentekoon.

Vuosi 2018 on turkulaisen pyöräilyn kannalta tärkeä. Keväällä tulevat kaupunkipyörät. Turpo on mukana suunnittelemassa kaupunkipyörien käytön edistämistä. Lisäksi otamme kantaa pyöräilyn ja kävelemisen edistämiseen liittyviin suunnitelmiin. Tukemalla Turpoa tuet samalla pyöräilynedistämistyötä

Turpon jäsenenä saat vuodelle 2018 sähköisen jäsenkortin. Jäsenkortillasi saat alennuksia ja muita jäsenetuja erilaisista liikkeistä ympäri Turkua. Lisäksi käytössäsi ovat kaikkien Pyöräliiton jäsenjärjestöjen jäsenedut. Lisää tietoa sekä aktivointilinkki lähetetään jäsenille kevään aikana. Yhdistyksemme rahtipyörä Turporaattori on jäsenistön käytettävissä myös tänä vuonna.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen. Lasku jäsenmaksusta lähetetään sähköpostitse. Jäsenet liitetään myös automaattisesti Turun Polkupyöräilijöden sähköpostilistalle.